Powered By Blogger

vineri, 4 martie 2011

ozn-uri

Multe persoane vorbesc despre aceste fenomene ( O.Z.N ) cum ca nu exista , alti povestesc ca au avut parte de contact vizual , alti spun ca acesti ( extraterestri ) vor sa ne faca rau .

vreau sa dau cateva exemple
1.

"Eram într-o noapte la ora unu în bordei. Făcusem Miezonoptica si eram pe la sfârsitul Utreniei, când deodată aud: buf, buf, buf! Se cutremura pământul. Eu am iesit să văd ce se aude, dar când am deschis usa la bordei am văzut afară o lumină mare si în lumină, o masină de alamă cu multe roti (un clasic O.Z.N. -n.n.) Din ea a coborât un om înalt, cu ochii mari, pe jumătate albi si pe jumătate negri, care numai atât a zis apăsat: "Ce cauti aici?" (acesta a fost momentul cel mai important: în loc să intre în dialog cu extraterestrul, cum ar fi făcut altii, părintele si-a dat seama că se află în fata unei curse diavolesti -n.n.) Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfintii Părinti. Că dacă ai Sfintele Taine, Îl ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine într-o scorbură de brad în bordei. Si când am văzut asa, am intrat repede înăuntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine în brate si numai atât am zis: "Doamne Iisuse, nu mă lăsa!" Să vezi tu atunci rugăciune când este dracul la usă! Si când m-am uitat din nou afară, l-am văzut cum se dădea înapoi alungat de puterea lui Hristos. Lângă bordei era o râpă mare unde a căzut acel duh necurat. Dar cum a căzut? Când a ajuns la râpă, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu masină si pe urmă a căzut si s-a făcut un zgomot mare de mi-au tiuit urechile până a doua zi la ora unu"

Părintele Cleopa Ilie [extras din cartea Viata Parintelui Cleopa].

2.

Un antropolog german care a studiat fenomenul spunea: "După părerea mea, este vorba de comunicări inteligente din partea unor inteligente extraterestre care în acest mod doresc să ne semnaleze ceva, să ne facă să întelegem ceva. Poate e vorba de mesaje adresate inconstientului nostru, provenind de la creaturi superioare nouă, care ne observă de milenii si cărora le pasă de noi"
3.

Scurt istoric al fenomenelor OZN inregistrate pe teritoriul romanesc

- 2 februarie 1974: Un "Bolid rotund" a traversat tara noastra la joasa inaltime. Exista marturii scrise a sute de martori, din diferite colturi ale tarii
- 23-25 septembrie 1978 - Bilea: Un pluton de militari este atacat de un "butoi metalic inalt de peste doi metri", trei nopti la rind, soldatii fiind ingroziti. Un sergent este ranit de creatura, iar pe 25 septembrie, de frica, militarii au dezertat in bloc
- vara 1992 - Flaminzi: In judetul Botosani, satul Flaminzi, timp de o saptamina, un obiect de mari dimensiuni s-a plimbat in fiecare noapte peste localitate, facindu-i pe unii tarani sa-si abandoneze casele
- vara 1994 - Vinga: Locuitorii comunei Vinga, judetul Arad, au semnalat aparitia, in apropierea silozului Romcereal, a patru cordoane de forma ovala arse, cu o latime de 50 cm, trei dispuse paralel si al patrulea perpendicular.
- 7-8 iulie 1996 - Certesti: Plutonierul Marian Mancu si paznicul Marcel Rusu au vazut un obiect zburator cu un diametru de aproximativ sase metri si o inaltime de doi metri. Subofiterul a vazut linga obiectul neidentificat un extraterestru cu aspect umanoid, cu o inaltime de 0,80 metri.
- 8 iulie 1996 - Tulcea: Felicia Constantin, profesoara de romana din Tulcea, a avut o intilnire de gradul II. Profesoara a vazut o lumina foarte puternica, de un rosu incandescent, sub forma unui cerc pe care erau distribuite mai multe sfere de aceeasi culoare.
- 10 ianuarie 1998 - Tismana: Florin Victici, in virsta de 22 de ani, student la Drept, a observat, impreuna cu prietenii sai, prezenta OZN-urilor in satul Pocruia. La locul respectiv, a doua zi se putea observa un cerc oval, cu diametrul de 7 m.
- 7 aprilie 1998 - Bustuchin: Gheorghe Cucaila, 60 de ani, si alti cetateni care se aflau la sapat au observat "un obiect avind forma unui corp uman, ca un manechin, ce zbura la mica inaltime".
- 22 aprilie 1998 - Tirgu Jiu: Doua obiecte neindentificate au fost observate de Valerica Radulescu, 45 de ani, si de fiica sa, Mihaela Doroffor, 23 de ani, stabilita de doi ani in Franta, amindoi specialisti in telecomunicatii. "OZN-ul s-a deplasat in zig-zag spre partea de est a orasului unde s-a intilnit cu un alt OZN".
- 22 iunie 1999 - Arad: Vasile Obsitos a reusit sa filmeze un obiect luminos neindentificat ce a traversat, la joasa inaltime, cerul Aradului.
- 27 octombrie 1999 - Pitesti: Alexandru Stroe, din Pitesti, a observat pe cer un obiect luminos ciudat. Obiectul statea nemiscat pe directia sud-est, la un unghi de aproximativ 45 de grade. "Arata ca o stea, dar mult mai mare. A stat nemiscat mai mult de o ora", a declarat Stroe. El a reusit sa filmeze discul luminos cu ajutorul unui teleobiectiv. MApN a solicitat o copie a casetei.
- 30 iulie 2001 - Nanesti: La ora 22.30, deasupra localitatii Nanesti din Vrancea a aparut o sfera luminoasa. Martorii au declarat atunci ca sfera nu putea fi o reflexie luminoasa, pentru ca localitatea cazuse in bezna totala cu 30 minute mai devreme, din cauza unei defectiuni la centrala electrica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu